Tűzvédelmi koncepció kidolgozása

Egy új, gondosan megtervezett épületnek számtalan előírásnak kell megfelelnie azért, hogy később alkalmas legyen arra a célra, amire létesült. A előírások egy része arra irányul, hogy az épület kialakítása, szerkezetei olyanok legyenek, hogy az építés biztonságos létesítményt eredményezzen, más részük pedig hogy a kész épületben megvalósított tevékenység közben sem a benntartózkodókban, sem az épületben vagy benne tárolt anyagokban kár ne keletkezzen.

A tűzvédelmi tervezési munkáink során ezt a kettős célt kívánjuk szolgálni, hogy már a tervezés fázisában megvalósulhasson egy biztonságos épület.

Munkánk során a tűzvédelmi követelmények felmérése és meghatározása mellett folyamatosan egyeztetünk a kivitelezésben érintett építészeti-műszaki tervezőkkel illetve az illetékes tűzoltósággal.

Komplex tűzvédelmi szolgáltatások

Széleskörű tűzvédelmi szolgáltatásainkkal képesek vagyunk biztosítani egy beruházást teljes életciklusán keresztül a tervezéstől a kivitelezésen át, egészen a tartós használat alatti karbantartásig.

Komplex szolgáltatási csomag megrendelése esetén kedvezményes egyedi díjszabást alkalmazunk, melyről bővebben elérhetőségeinken tájékozódhat.