+36 30 657 5262
info@fireeng.hu
Tervezés
Fő tevékenységünk épületek komplex tűzvédelmi tervezése az építész tűzvédelmi tervektől a szimulációkon át a kiürítési tervekig.
Tovább
Karbantartás
Vállaljuk irodák, társasházak, üzemek és egyéb létesítmények tűzjelző-, tűzoltó berendezéseinek, tűzoltó készülékeinek, tűzcsapjainak, irányfényeinek és egyéb tűzvédelmi felszerelések karbantartását.
Tovább
Kiürítési terv
Cégünk sok éves tapasztalattal készít megfelelő Tűzriadó Tervet és kiürítési-, mentési tervet szállodák, irodák, társasházak, üzemek, iskolák, óvodák és egyéb intézmények részére.
Tovább
Szabályzat
Tűzvédelmi szabályzat készítése intézmények, irodák, cégek és szórakozóhelyek részére. Minden vállalkozásnál, melynél az összlétszám eléri az öt főt, kötelező Tűzvédelmi Szabályzatot készíteni!
Tovább
Társasházaknak
Vállaljuk társasházak tűzvédelmi feladatainak ellátását egyenként, vagy komplex tűzvédelmi szolgáltatási csomag keretében is, a szabályzat készítéstől a karbantartáson át a hatósági kapcsolattartásig.
Tovább
Cégképviselet
Egyéni megállapodás keretében a Megbízó érdekeit elsődlegesen szem előtt tartva vállaljuk a teljes körű, komplex tűzvédelmi cégképviseletet.
Tovább

Tervezés, szaktanácsadás

Építész tűzvédelmi tervezés, tűzjelző- és oltórendszerek, szimuláció és modell készítés, szaktanácsadás, illetve szakvélemény készítés.
Tovább

Tűzvédelem, munkavédelem, környezetvédelem

Tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szolgáltatás, szabályzat készítés, szaktanácsadás.
Tovább

Kivitelezés, karbantartás, felülvizsgálatok

Tűzjelző, tűzoltó rendszer kivitelezés és karbantartás. Elektromos felülvizsgálatok stb.
Tovább

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Legfrissebb hírek
Boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazda új évet kívánunk!
2020.12.18.
Bővebben
Tisztelt Partnereink, Bevezettük az elektronikus aláírást!
2020.12.01.
Bővebben
Értesítjük Önöket, számlacímünk megváltozott!
2018.01.01.
Bővebben
További híreink